Redactie - 05 september 2013

Info Support sluit partnerovereenkomst met BI-specialist TARGIT


Info Support gaat een samenwerking aan met TARGIT, een leverancier van Business Intelligence & analytics-oplossingen. De twee partijen gaan de oplossing TARGIT Decision Suite gezamenlijk aanbieden aan klanten in Nederland.

SQL
ICT-dienstverlener Info Support is onder meer gespecialiseerd in de BI-oplossing Microsoft SQL Server. Volgens Henk Brands (foto), Business Unit Manager Competence Center Business Intelligence bij Info Support, is TARGIT een logische aanvulling op dit portfolio: "Dit bedrijf biedt een gebruiksvriendelijke tool voor BI-visualisatie en speelt daarmee in op een behoefte in de markt. We zien dat BI steeds breder wordt ingezet binnen organisaties. Dat betekent dat ook gebruikers met een beperkte technische kennis er mee te maken krijgen. TARGIT maakt informatie uit BI-systemen eenvoudig te begrijpen en interpreteren, door middel van grafieken en tabellen. Bovendien is TARGIT de meest gebruikte BI- en analyse tool op het Microsoft SQL server platform en onder gebruikers van Dynamics AX, Dynamics NAV en Dynamics CRM.”

Microsoft BI
De TARGIT Decision Suite helpt gebruikers om dashboards, rapporten en analyses met een paar clicks samen te stellen, ongeacht de databron, aldus Joost Tiggeler, directeur van Targit Benelux: "Onze filosofie is dat informatie en inzicht eenvoudig toegankelijk en up-to-date moeten zijn, zodat alle medewerkers de best mogelijke beslissingen kunnen nemen in zo kort mogelijke tijd. Info Support deelt onze visie en we zien het als een compliment dat zij voor TARGIT als partner hebben gekozen."

Door: Witold Kepinski


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!