Cascadis verwelkomt Business to You (B2U) uit Mijdrecht als nieuwe partner
06-09-2013

Cascadis verwelkomt Business to You (B2U) uit Mijdrecht als nieuwe partner


Cascadis, de beroepsvereniging voor webprofessionals, heeft in Business to You (B2U) uit Mijdrecht als nieuwe partner verwelkomd. Het bedrijf is vooral bekend van McAfee SECURE websitebeveiliging en de Ogone internetkassa.

De Cascadisleden gaan met name profiteren van McAfee SECURE websitebeveiliging. Directeur Hans Bouman ondertekende de overeenkomst op het Cascadiskantoor in Apeldoorn in het bijzijn van Cascadis-bestuurslid Robert van Vliet. Met deze overeenkomst wil het bestuur vooral haar leden laten profiteren van deze samenwerking door middel van een speciale korting. Bestuurslid Robert van Vliet (foto): “Dit partnership past in de ontwikkeling die de organisatie meemaakt. We proberen nieuwe vormen van sponsoring uit en kijken of dit aanslaat bij onze leden en de betreffende partner. De eerste gemeente heeft al gebruik gemaakt van de aanbieding. Tijdens ons congres op 6 november neemt B2U met Hans Bouman ook een partnersessie voor zijn rekening.”

Hans Bouman zegt over de samenwerking met Cascadis: “Ons motto is om met een klein team, groot te zijn in kennis, service en bereikbaarheid. Onze producten liggen op het snijvlak van e-commerce, beveiliging en online betalen. Voorbeelden hiervan zijn natuurlijk Ogone, McAfee SECURE en de InfoSwitch. We richten ons bewust alleen op diensten waarbij geen hardware of software hoeft te worden aangeschaft. Juist met de actualiteit van hacken, privacy en DigiD-audits is Cascadis is een mooi platform om bij webmasters onze diensten onder de aandacht te brengen.” Ook de beroepsvereniging Cascadis heeft zin in de samenwerking met Business to You.


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security