ScanSource POS and Barcode distribueert Toughshield smartphones
06-09-2013

ScanSource POS and Barcode distribueert Toughshield smartphones


ScanSource POS and Barcode heeft zijn productportfolio in Europa uitgebreid met Toughshield, een wereldwijde aanbieder van robuuste smartphones. ScanSource is de enige pan-Europese distributeur van Toughshield.

Door deze overeenkomst krijgen resellers van ScanSource toegang tot het groeiende assortiment van robuuste entreprise devices van Toughshield, waaronder de R500. De R500 combineert gebruikers- en bedrijfsfuncties in één apparaat en vormt een ideale oplossing voor vele verticale markten, waaronder veiligheid, field services, openbare sector, gezondheidszorg en transport en logistiek. De R500 is beschikbaar aan een scherpe prijs en zorgt zo voor een kostenrechtvaardiging en verkorte salescyclus voor resellers.

"We zijn blij dat we het assortiment van Toughshield aan onze partners in Europa kunnen aanbieden. Het opent immers de deur voor resellers die de robuuste mobiele oplossingen vroeger te duur vonden om ze aan hun eindklanten aan te bieden", zei Maurice van Rijn (foto), managing director bij ScanSource POS and Barcode, Europa. "Dankzij de combinatie van de oplossingen van Toughshield en onze value-added diensten en ondersteuning kunnen resellers hun ondernemingsaanbod versterken en de relatie met hun klanten verbeteren."

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht