Redactie - 05 september 2013

IFA 2013: Toshiba presenteert nieuwe producten


Tijdens de IFA 2013 beurs in Berlijn heeft Toshiba nieuwe producten gespresenteerd.

Toshiba Information Systems Benelux stelt zijn nieuwe Encore-tablet voor - volledig geoptimaliseerd voor Windows 8.1, met ingebouwde functies en apps voor zowel op het werk als privé. Deze draagbare tablet is ideaal voor consumenten en professionele gebruikers die met één enkel toestel willen switchen tussen werken, spelen en delen van content.

Toshiba presenteert verder de nieuwe Satellite- en Satellite Pro NB10-laptops – met uitgebreide mogelijkheden en toch makkelijk mee te dragen. Het zijn gestroomlijnde, lichte en compacte laptops die makkelijk te beheren, te beveiligen en te gebruiken zijn. Ze zijn ontworpen om meerwaarde te bieden, hetzij als kosteneffectieve laptop, hetzij als betaalbare IT-oplossing op school en altijd met de Windows 8-functionaliteit, inclusief aanraakoptie.

De nieuwe Toshiba Camileo X-Sports camcorde heeft een ingebouwd lcd-scherm van 2 inch (5,08 cm). De camera is gemaakt om scènes boordevol actie en beweging te filmen en is geschikt voor een breed scala van gebruikers - van personen die hun favoriete concert willen filmen, gezinnen die vakantievideo’s willen delen, tot aan sportliefhebbers en adrenalinezoekers.

Toshiba Information Systems Benelux heeft verder zijn soundbar-familie, de ‘finishing touch’ in home-entertainment, uitgebreid met drie nieuwe modellen. Daarmee biedt deze lijn nu een scala aan design- en geluidsopties in combinatie met geavanceerde technologie, functionaliteit en stijl op het gebied van audio-entertainment.

Toshiba introduceert tot slot twee nieuwe draagbare Bluetooth-speakers: de TY-SP1EU en de TY-SP3EU. Beide apparaten zijn makkelijk mee te nemen en lenen zich voor de meest uiteenlopende gelegenheden, van een gezellig samenzijn met vrienden tot een belangrijke telefonische vergadering.


Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!