Scholten Awater wint Europese aanbesteding Hanzehogeschool Groningen
09-09-2013

Scholten Awater wint Europese aanbesteding Hanzehogeschool Groningen


Scholten Awater heeft de Europese aanbesteding van Hanzehogeschool Groningen gegund gekregen. Hiermee heeft Scholten Awater er weer een nieuwe klant bij. Dit meldt Ronald Ederveen (foto), commercieel directeur Scholten Awater.

De opdracht bestaat uit de levering van standaard werkplekapparatuur als fat en thin clients, beeldschermen, notebooks en randapparatuur. Daarnaast heeft de Groningse hogeschool in de aanbesteding onder andere gevraagd om het labelen van producten en het afvoeren van oude apparatuur in batches.

Het contract wordt aangegaan voor een periode van twee jaar, plus tweemaal een optionele verlenging van één jaar. De geraamde contractwaarde bedraagt twee miljoen euro.

De Hanzehogeschool Groningen is de oudste multisectorale hogeschool van Nederland. Dit jaar viert de hogeschool haar 210-jarig bestaan. Met vestigingen in Groningen, Assen, Leeuwarden en Amsterdam telt de hogeschool ruim 25.000 studenten en 2.700 personeelsleden. De hogeschool ontwikkelt zich met ruim 40 lectoraten en 6 kenniscentra tot een kennisinstelling voor onderwijs en toegepast onderzoek.

Door: Witold Kepinski


Terug naar nieuws overzicht