Redactie - 09 september 2013

SCC start campagne over SCC Direct Solutions


ICT-dienstverlener SCC start met een campagne ter gelegenheid van de introductie van haar SCC Direct Solutions portfolio.

Met SCC Direct Solutions zegt SCC organisaties een breed scala on-demand ICT-oplossingen op maat te bienden, die zorgen voor een kosteneffectieve en efficiënte ICT-infrastructuur. "Het SCC Direct Solutions portfolio stelt organisaties in staat de kwaliteit van hun bedrijfsprocessen te verbeteren en een optimaal beveiligde ICT-omgeving te creëren die continu en overal beschikbaar is",zo meldt de IT-dienstverlener die nu in Utrecht kantoor houdt.

De SCC Direct Solutions worden aangeboden op basis van het pay-per-use model, waarbij ook (bestaande) hardware - inclusief onderhoud en services - tegen een vast maandelijks tarief per werkplek in een leaseconstructie kan worden ondergebracht. Ondernemingen en overheidsorganisatie kunnen volgens SCC daarmee tegen lagere en voorspelbare kosten direct en flexibel inspelen op veranderingen binnen de organisatie, terwijl de continuïteit van de bedrijfsprocessen gewaarborgd blijft. "Aanpassingen in de ICT-infrastructuur en het aantal werkplekken kunnen snel en efficiënt worden doorgevoerd. SCC Services kan bijvoorbeeld in een dag tot vijfduizend complete werkplekken uitrollen en apparatuur van A-merken naar keuze is uit voorraad leverbaar. Bij storing of defect aan een apparaat levert SCC Services vanuit het eigen magazijn en via eigen logistieke dienst binnen een dag vervangende apparatuur", aldus SCC.

ICT-oplossingen op maat
SCC Services biedt zeven SCC Direct Solutions, die als totaalpakket maar ook afzonderlijk van elkaar kunnen worden geleverd. Elke ICT-oplossing wordt altijd volledig op de behoeften en wensen van de organisatie afgestemd. WerkplekDirect biedt voor een vaste prijs per maand vanuit het datacenter van SCC een beveiligde gevirtualiseerde ICT-werkplek en PrintDirect maakt het mogelijk draadloos te printen vanaf een mobiel device. ArchiefDirect biedt de mogelijkheid gegevens van klanten, producten, handelingen en bedrijfskritische informatie te archiveren tegen lage beheerskosten en met minimale inspanning. HardwareDirect biedt de nieuwste hardware in een aantrekkelijke leaseconstructie en ServerDirect biedt faciliteiten om applicaties op een stabiel platform te bouwen, in te richten en te beheren, waarbij een organisatie er ook voor kan kiezen de eigen ICT-infrastructuur bij SCC onder te brengen. SoftwareDirect biedt kantoorautomatiseringsapplicaties die volledig door SCC kunnen worden beheerd en BackupDirect is gericht op het beschermen, archiveren en repliceren van informatie.

SCC Innovation Center
De SCC Direct Solutions kunnen zowel vanuit een klantlocatie, de eigen datacenters van SCC of een combinatie daarvan worden geleverd. Klanten kunnen de Direct Solutions gedemonstreerd krijgen en testen in het SCC Innovation Center, dat zal worden ingericht in het nieuwe hoofdkantoor van SCC Services in Utrecht.

Lees meer over SCC Direct Solutions in het interview met Wim Uiterdijk (foto), directeur van SCC Services.

  

    


  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!