Redactie - 10 september 2013

Abecon levert Medizorg coresuite mobile applicatie


Medizorg, specialist in ziekenhuisverplaatste zorg, heeft zijn regiomanagers uitgerust met coresuite mobile. Deze applicatie houdt de mobiele medewerkers op een veilige manier verbonden met het centrale bedrijfssysteem. Bij de selectie van het nieuwe mobiliteitsplatform heeft Medizorg zich laten adviseren door Abecon.

Dit vergemakkelijkt hun dagelijkse werk: het onderhouden van de contacten met de instellingen die klant bij Medizorg zijn. Klantinformatie is op ieder moment in te zien en te bewerken, ook kunnen de regiomanagers makkelijk en snel bezoekverslagen vastleggen en de urenregistratie bijhouden. Zo wordt volgens Jaap Tempelman, IT-manager bij Medizorg, veel aan efficiëntie en flexibiliteit gewonnen. “Doordat de regiomanagers klantinformatie via hun iPad paraat hebben, kunnen zij hun relaties snel en accuraat van de juiste informatie voorzien. Ook hoeven ze niet langer ’s avonds vanaf huis in te bellen om hun administratie bij te werken. Deze nieuwe manier van werken past helemaal bij deze tijd!”

Coresuite is als aanvullende mobiele oplossing beschikbaar voor het Microsoft Dynamics-platform. Wereldwijd gebruiken al zo'n 5.500 klanten deze door het Zwitserse coresystems ontwikkelde software. Het succes van de oplossing is terug te leiden naar de uitgebreide mogelijkheden in combinatie met lage instapkosten.

Bij de selectie van het nieuwe mobiliteitsplatform heeft Medizorg zich laten adviseren door Abecon. “De inrichting en implementatie van coresuite mobile konden we grotendeels in eigen huis uitvoeren. Alleen voor complexe aspecten van de integratie en aansluiting op ons eigen maatwerk hebben we een beroep gedaan op de Microsoft- en coresuite expertise van Abecon. Deze partner heeft zich opnieuw bewezen als een betrouwbare IT-specialist met veel kennis van zaken die graag meedenkt”, aldus Jaap Tempelman.


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!