Redactie - 10 september 2013

TopIT tekent distributieovereenkomst met AVM


TopIT gaat het volledige productportfolio van AVM GmbH voor consument en zakelijke markt, waaronder FRITZ!Box, FRITZ!Fon, FRITZ!WLAN en FRITZ!Powerline in de Nederland distribueren aan haar ISP klanten zo meldt Mark Koot, directeur van TopIT.

AVM heeft voor TopIT gekozen, omdat TopIT een Value Added Distributeur is die zich richt op provisioning en fulfilment oplossingen op het gebied van internet connectie en Voice over IP. Dankzij het autoprovisioning-systeem (TSM) kan TopIT de AVM FRITZ!Box van afstand voorzien van de juiste SIP (VoIP) settings. “Klik en koffie” noemt TopIT dit concept waarbij de eindklant daadwerkelijk alleen de kabels dient aan te sluiten (ADSL, netwerk, DECT) en de provider via het autoprovisioning-systeem de SIP proxy, naam en wachtwoorden van afstand in de AVM FRITZ!Box zet. De eindklant kan onmiddellijk beschikken over uw “SIP” diensten.

Met deze specialisatie is TopIT de ideale partner voor AVM. Daarnaast beschikt TopIT over pre- en postsales support voor het IT reseller kanaal en Internet Service Providers. “TopIT feels like a perfect match” , aldus Eric van Uden (foto), Country Manager Nederland , AVM.

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!