Redactie - 11 september 2013

HP-manager Rob Idink is de winnaar van de SMA TOP50-verkiezing


Rob Idink, Country manager Printing & Personal Systems Group bij HP Nederland, is de winnaar van de SMA TOP50-verkiezing. De SMA is een beroepsvereniging voor salesprofessionals

Hij ontving de prestigieuze prijs afgelopen donderdag (29 augustus) uit handen van oud-profvoetballer Hans van Breukelen. Dat gebeurde tijdens de beachparty voor CEO’s van Nederlands belangrijkste commerciële instellingen en bedrijven. De Sales Management Association (SMA) organiseert deze Executive Beachparty jaarlijks in strandtent Breakers' (Noordwijk).

De winst bij de SMA TOP50 verkiezing maakt Idink tot aanvoerder van de meest invloedrijke commerciële professionals van Nederland. Rob Idink wist zich in goed gezelschap bij de verkiezing: hij liet Esmée Ficheroux, directeur Sales en Accountmanagement bij Yacht én Thiemo van Spellen, commercieel directeur bij Sandd, als nummers twee en drie na een spannende eindstrijd achter zich. Idink: “Het is een prestatie van mijn hele team, en ik dank al mijn HP collega’s, klanten en partners met wie we het voorrecht hebben samen te werken. Dit voelt als een zeer gewaardeerde beloning voor hard werken.”


Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!