Redactie - 11 september 2013

HP breidt Z Workstation portfolio uit met ZBook 14


HP kondigt de uitbreiding aan van haar Z portfolio van professionele werkplek- en displayproducten waaronder de workstation Ultrabook de HP ZBook 14 (foto). Daarnaast biedt HP een reeks workstations aan die zijn voorzien van Intel's Thunderbolt-technologie voor snelle dataoverdracht.

Het vernieuwde portfolio bestaat uit drie nieuwe HP ZBook mobiele workstations, die verbeterde processors en grafische verbeteringen toevoegen aan de lijn van HP Z workstation Desktops. Ook lanceert HP twee nieuwe Z beeldschermen.

De mobiele Z serie is de eerste reeks workstations voorzien van Thunderbolt. De HP Z mobiele- en desktop workstations profiteren van dataoverdracht op hoge snelheid tussen Z workstations, beeldschermen en randapparatuur en biedt de snelste, meest veelzijdige I/O-verbinding, aldus HP.

Het HP Z portfolio is ontworpen, getest en gecertificeerd voor professionele toepassingen. Dit maakt de producten uitermate geschikt voor professionals in engineering, CAD, architectuur, design, animatie, de filmindustrie, het onderwijs, overheden en de gezondheidszorg.


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!