Redactie - 12 september 2013

Allsystems eerste Simplivity partner in Nederland


Simplivity, aanbieder van de alles-in-1 datacenter bouwblokken met de naam OmniCube en winnaar van de prijs “Best of VMworld 2013 in San Francisco voor de categorie Storage en Backup voor gevirtualiseerde omgevingen”, heeft Allsystems aangesteld als eerste channel partner in Nederland.

VMware
OmniCube is een bouwblok waarin alle relevante datacenter functionaliteiten worden gecombineerd en op eenvoudige wijze vanuit het VMware management console kunnen worden beheerd. Een enkel systeem van 2U integreert dan servers, storage en networking maar biedt tevens functionaliteit voor bijvoorbeeld Backup, WAN optimalisatie, replicatie voor DR, hoge performance middels caching en Cloud integratie.

Sinds de introductie van de eerste OmniCube in April van dit jaar heeft Simplivity kunnen rekenen op zeer veel positieve reacties uit de markt en een aantal verkochte systemen. Vanwege het succes in Amerika is recent de oversteek naar Europa gemaakt met de aanstelling van Klaus Seidl als Sales Director voor EMEA. Simplivity zal worden verkocht door een netwerk van gecertificeerde channel partners, waar Allsystems uit Alphen aan den Rijn de allereerste partner is in Nederland.

Klaus Seidl, Sales Director EMEA “We zijn zeer blij dat Allsystems als eerste het partnership met Simplivity is aangegaan. Allsystems heeft een hoog kennisniveau van storage, servers en virtualisatie en kan ons perfect helpen om de OmniCube in de markt te zetten”.

Door: Witold Kepinski 


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!