Redactie - 12 september 2013

Klaas Vos wordt CTO van Buffalo Technology


Buffalo Technology, speler in netwerken en storageoplossingen, stelt de Nederlander Klaas de Vos aan als nieuwe Chief Operating Officer (COO). In deze functie is De Vos verantwoordelijk voor het aansturen van de strategie, groei en ontwikkeling van het bedrijf.

Met bijna twintig jaar saleservaring in het storage- en oplossingensegment zal Klaas de Vos Buffalo helpen de positie in de Europese NAS-markt verder uit te breiden. De fabrikant versterkt daarnaast zijn salesteam voor nog meer focus op het partnerkanaal, om de mogelijkheden voor eindgebruikers uit te breiden en om betere lokale ondersteuning te leveren aan bedrijven in Spanje, Duitsland, Rusland en Denemarken.

Voordat Klaas de Vos in de zomer van 2012 bij Buffalo in dienst kwam als Senior Director European Sales, bekleedde hij verschillende leidinggevende posities bij Western Digital in diverse landen. Zijn laatste functie was vicepresident en algemeen directeur van de EMEA-regio, waarbij hij verantwoordelijk was voor dertig procent van de wereldwijde omzet van het bedrijf. Ook werkte hij als directeur van de BAS Group, een Nederlandse retailer/distributeur, eigenaar van de Mycom- en Dixons-formules. De Vos brengt ruime ervaring in sales, partnerkanalen, marketing en distributie met zich mee.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!