DSD Europe heeft nu 2000 resellers als klant
12-09-2013

DSD Europe heeft nu 2000 resellers als klant


DSD Europe, digitaal distributeur van software, verwelkomt in september van dit jaar haar 2000ste reseller. Europe levert softwarelicenties van o.a. Microsoft, G Data, Kaspersky Lab, Trend Micro, Norton, Novastor, Magix, BullGuard en AVG.

Thijs van de Moosdijk (foto), Directeur Marketing, constateert dat de groei er nog lang niet uit is: “Wij werken met meer dan 2000 partners samen en dat aantal groeit nog steeds dagelijks. Daar waar onze con-collega’s techniek of kennis zoeken op het gebied van digitale distributie, bieden wij een oplossing in verschillende modellen. Dat wij nu onze 2000ste reseller mogen verwelkomen is een teken dat we nog steeds op de goede weg zitten en dat geeft een goed gevoel. Om dat te vieren zullen we onze 2000stereseller Levix uit Geffen trakteren op echte Bossche bollen van Jan de Groot.”

Reseller Portal
DSD Europe biedt een Reseller Portal. Van de Moosdijk licht toe: “De partner kan producten online bestellen en direct ontvangen. Hierdoor is het mogelijk snel te schakelen binnen de markt. Tevens kunnen ze eenvoudig een overzicht van eerdere verkopen en klanten bekijken. Voor managers is het zelfs mogelijk de verkoopresultaten per medewerker te monitoren.“

 

Terug naar nieuws overzicht