Redactie - 14 september 2013

Axis Communications reikt awards uit tijdens Partner Day 2013


Axis Communications, leverancier van netwerkvideo oplossingen, heeft tijdens de Axis Partner Day 2013, die op 10 september in Geertruidenberg plaatsvond, enkele partners onderscheiden met een Award. 

De winnaars ontvingen de Award uit handen van Edwin Roobol (foto), Regional Director Middle Europe en Martin Gren, Founder en Director New Projects bij Axis. Daarnaast werden partners bijgepraat over de ontwikkelingen in de beveiliging en algemene trends die van invloed zijn op de beveiligingsmarkt.

In de categorie ‘oplossingen’ zijn de volgende partners onderscheiden met een Award:

Partner van het jaar: Videotronic
Nieuwkomer van het jaar: A&E security
Project van het jaar: Gemeente Almere in samenwerking met Vision ISP

In de categorie ‘distributie’ zijn de volgende partijen in de prijzen gevallen:

Distributeur met meeste groei: ADI Belgium
Beste Stock Management & Beschikbaarheid: Anixter Holland

Edwin Roobol: “We realiseren ons dat het kanaal voor ons enorm belangrijk is en investeren daarom veel in deze partijen. Door samen te werken met onze partners kunnen we steeds weer mooie projecten opzetten en samenwerkingen aangaan die een bijdrage leveren aan een veiligere samenleving. Deze Awards zijn een blijk van waardering voor de toewijding en inzet van onze partners." Martin van Wijk, eigenaar Videotronicbeaamt dat: “De investering van onze gezamenlijke kennis en kunde maakt de samenwerking met Axis tot een succes. We laten zien hoe je als organisatie een verandering aan kan gaan in deze markt en we proberen te voorzien in de groeiende behoefte aan veiligheid van mensen en organisaties.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!