Redactie - 14 september 2013

Infopact lanceert Allesin1 Onbeperkt Mobiel


Infopact, specialist in IP-communicatie, heeft tijdens haar partner event Allesin1Onbeperkt Mobiel gepresenteerd.

Met deze dienst kunnen bedrijven, zoals retailers, zorgverleners en organisaties in de zakelijke dienstverlening, voor een vast bedrag per maand onbeperkt bellen naar Nederlandse mobiele nummers. Infopact voegt de dienst toe aan haar Allesin1-portfolio, om zo tegemoet te komen aan de wens van veel ondernemers om grip op de telefoonkosten te krijgen.

Allesin1 Onbeperkt Mobiel is een aanvulling op de bestaande Allesin1 telefonieoplossing, waarmee bedrijven onbeperkt over IP kunnen bellen naar vaste nummers in Nederland en zo kunnen besparen op zowel abonnements- als gesprekskosten. Met Allesin1 Onbeperkt Mobiel geldt dit nu ook voor bellen naar mobiele nummers.

Erik Eising (foto), algemeen directeur van Infopact: “We zien in de markt dat er steeds meer behoefte is aan vaste prijzen voor telefonie. De zogenaamde minutenmarkt staat op het punt van veranderen. Afgekochte diensten worden steeds populairder bij ondernemers in het MKB, omdat zij in deze tijd, waarin budgetten onder druk staan, niet verrast willen worden met hoge belkosten. Wij willen onze klanten ontzorgen op het gebied van IP-communicatie en een transparant kostenplaatje bieden. Met Allesin1 Onbeperkt Mobiel bieden wij organisaties deze zekerheid, zodat ze per maand precies weten waar ze aan toe zijn. Of ze nu naar vaste of mobiele nummers bellen.”

Prijs en beschikbaarheid
Allesin1 Onbeperkt Mobiel is per direct beschikbaar als aanvulling op Allesin1 Bel. Met Allesin1 Bel kunnen klanten onbeperkt bellen naar vaste nummers in Nederland. Daarbij zijn twee varianten mogelijk. Met Bel1 kunnen zij één gelijktijdig gesprek voeren en met Bel2 twee gelijktijdige gesprekken. Allesin1 Onbeperkt Mobiel is in combinatie met Allesin1 Bel1 beschikbaar voor het tarief van € 9,95 per maand en in combinatie met Allesin1 Bel2 voor € 19,90 per maand.


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!