Redactie - 12 september 2013

Pim Bilderbeek is dagvoorzitter van Copaco Make Cloud Easy event


Copaco Nederland het definitieve programma bekend van het Make Cloud Easy event op 8 oktober in Houten. Centraal tijdens dit event staat het recent geïntroduceerde Cloud Easy programma, waarmee Copaco grote en kleine resellers helpt met hun marsroute naar de cloud. De redactie van Dutchitchannel.nl is ook aanwezig en doet verslag.

Het event is bedoeld om resellers te laten kennismaken met de verschillende mogelijkheden voor het leveren van cloud diensten en de ondersteuning die Copaco specialisten daarbij kunnen bieden. Ongeacht of men zelf clouds wil bouwen, als cloud broker diensten wil leveren vanuit de Copaco 2tCloud infrastructuur, als agent wil fungeren voor cloud diensten van vendoren, of combinaties hiervan wil leveren.

Plenaire programma
Onder dagvoorzitterschap van Pim Bilderbeek (foto) oprichter van TheMETISfiles worden onder andere presentaties gegeven door Henk Doorenspleet (Rabobank) met als titel “Aanhaken of afhaken”, Harold Bax (Copaco) over Cloud Easy en reseller Antal Jansen (Datamex) over haar visie en marsroute naar de cloud.

De dag wordt op een toepasselijke wijze afgesloten door weervrouw Helga van Leur, die tijdens een presentatie haar specialisme koppelt aan dé cloud ontwikkelingen van nu.

Break-out sessies
Voor en na de lunch nemen bezoekers deel aan break-out sessies van Microsoft, IBM, HP, Dell, EMC, CA en McAfee om zich te laten informeren over hun visie, de laatste ontwikkelingen en hun producten of diensten. Tijdens de break-out sessie van 2tCloud maken bezoekers kennis met de mogelijkheden van het Copaco 2tCloud platform en de ontwikkelingen daarvan.

Beursplein
Tussen de informatiesessies door kunnen bezoekers zich op het beursplein verder verdiepen in de verschillende cloud oplossingen die via Copaco worden aangeboden. Zowel Copaco als andere cloud leveranciers bieden resellers de mogelijkheid om hun cloud strategie één op één te bespreken. Het beursplein is daarnaast ook een belangrijke netwerkplaats.

Op www.copaco.com/makecloudeasy staat meer informatie over dit gratis evenement. Hier kunnen geïnteresseerden zich ook direct inschrijven.


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!