Redactie - 16 september 2013

hybris organiseert B2B-e-commerceforum Game Plan in Berlijn


hybris Software, een SAP-onderneming en leverancier van commerceplatforms, maakt het volledige programma en de sprekers bekend van Game Plan, het B2B-e-commerceforum dat op 28 en 29 oktober plaatsvindt in Berlijn.

Game Plan is een open conferentie waar fabrikanten, groothandels en distributeurs uit heel Europa deelgenoot kunnen worden van de inzichten en ervaringen van opinieleiders en branchegenoten op het gebied van de ontwikkeling van klantgerichte e-commerce-strategieën. Onder de deelnemers bevinden zich Europese B2B-bedrijven zoals Alfa Laval, Aramark, Demag Cranes, Elektro-Material AG en Ingram Micro Mobility.

How eCommerce Is Transforming B2B Commerce
Een van de hoogtepunten van het evenement is de presentatie van het meest recente onderzoek van Forrester Research naar B2B e-commerce in Europese en wereldwijde markten, getiteld ‘How eCommerce Is Transforming B2B Commerce’. Het onderzoek laat zien hoe e-commerce zorgt voor een fundamentele omslag in B2B-commerce, op dezelfde wijze zoals dat al eerder bij B2C-commerce gebeurde.

Door: Witold Kepinski 


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!