Redactie - 17 september 2013

Arrow ECS levert nieuwe CommVault trainingsdiensten, certificeringsprogramma en online opleidingsportal


CommVault en haar opleidingspartner Arrow ECS lanceren naast de reguliere klassikale trainingen een aantal nieuwe CommVault trainingsdiensten, nieuw certificeringsprogramma en online opleidingsportal.

Het nieuwe programma voorziet in een intuïtief opleidingssysteem met op maat gemaakte gebruikerstraining en toegang tot nieuwe online trainingen. Deze zijn ontwikkeld om de productiviteit bij klanten te verhogen en hen het maximale uit hun Simpana®-software-investering te laten halen.

De nieuwe diensten op het gebied van klanttrainingen en certificeringen zijn het resultaat van achttien maanden onderzoek en gesprekken met klanten, partners en deskundigen in de sector. Het programma is ontwikkeld om de eindgebruikerservaring te verbeteren, de kosten te verminderen en het snelgroeiende wereldwijde klanten- en partnerbestand beter te bedienen.

Het nieuwe Learning Management System (LMS) Education Advantage-portal is in staat om de vorderingen van iedere deelnemer volledig te volgen en te beheren. Het uitgebreide, op rollen gebaseerde les- en certificerings- programma omvat nieuwe, webgebaseerde en door virtuele instructeurs geleide cursussen. Deze vullen de traditionele klassikale trainingen aan en zijn toegankelijk via desktops, laptops en mobiele apparaten.

Het nieuwe CommVault opleidingssysteem – Education Advantage – biedt iedere klant een persoonlijk trainingsaccount voor login- en profielinformatie. Ook is een overzicht te vinden van afgeronde trainingen en behaalde certificeringen.

Het CommVault Education Services-programma is uitgebreid met de mogelijkheid om specifieke cursussen aan te bieden op basis van de kennis en ervaring van medewerkers met bepaalde functies, zoals helpdeskoperator, CommVault-beheerder en CommVault-technicus. Deelnemers kunnen een assessment afronden, die hun bestaande kennis evalueert en vergelijkt met die van andere cursisten in vergelijkbare functies. Daarna krijgt de deelnemer een aanbeveling voor een optimale studieroute.

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!