Prianto sluit distributie overeenkomst met Scense voor de Benelux en DACH markt
16-09-2013
Deel dit artikel:

Prianto sluit distributie overeenkomst met Scense voor de Benelux en DACH markt


Scense,  leverancier van workspace management en applicatie levenscyclus oplossingen, en Prianto, een distributeur van applicatie beschikbaarheid in cloud-, virtualisatie- en mobiliteitsomgevingen, bundelen hun krachten voor een optimalisatie van de serviceverlening aan het partnerkanaal in de Benelux en Duitsland.

Door alle commerciële kanaalactiveiten (verkoop en marketing) onder te brengen bij Prianto kan Scense zich als software leverancier richten op het verder ontwikkelen en uitbreiden van het Scense Platform. De keuze is op Prianto gevallen vanwege de expertise van het IT-kanaal, de innovatieve aanpak en de aansluiting bij Prianto’s “applicatie beschikbaarheid” concept. “Ook is het een unieke kans om ons afzetgebied gelijk uit te breiden naar de Duitstalige markten Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.” aldus Koen Brouwers, CEO van Scense.

Applicatie Beschikbaarheid
Voor waarborging van de continuïteit van het partner kanaal en de commerciële activititen, zal ook Marcel Mayer, de huidige director channels van Scense, de overstap maken naar Prianto in de functie van Commercial Director. Rashied Akrum (foto), Managing Director-CEO, Prianto legt uit: “Marcel is een waardevolle toevoeging aan ons huidige team en brengt zowel van het Scense platform als over het concept Applicatie Beschikbaarheid een schat van kennis mee naar Prianto. Deze combinatie is dan ook optimaal voor ons huidige en toekomstige partnerkanaal.”

Door: Witold Kepinski


Terug naar nieuws overzicht