OKI komt met nieuwe serie A4 zwart-wit MFP reeks
16-09-2013
Deel dit artikel:

OKI komt met nieuwe serie A4 zwart-wit MFP reeks


OKI Systems, specialist in printoplossingen, lanceert een nieuwe serie A4 zwart-wit-MFP’s: de MB700. Deze serie, bestaande uit de modellen MB760dn, MB770dn en MB770dfn, is een aanvulling op de MC700-serie A4 kleuren-MFP’s die in mei geïntroduceerd werd.

De enterprise-class multifunctionals uit de MC700/MB700-serie bieden volgens OKI middelgrote en grote organisaties de geavanceerde technologie, functionaliteit en beveiliging die zij nodig hebben om grip te houden op hun documentstromen. "Zo kunnen ook zij profiteren van een hogere productiviteit, een betere workflow-integratie en effectiever documentbeheer in combinatie met een lage TCO. De ruime keuze aan modellen en opties geeft ze bovendien de flexibiliteit een selectie te maken die optimaal aansluit bij hun specifieke zakelijke behoeften. Waar hun voorkeur ook naar uitgaat, de Total Cost of Ownership (TCO) is altijd laag, dankzij de lage variabele kosten en de standaardgarantie van drie jaar on-site", aldus Erwin Bader (foto), Country Manager Nederland van OKI Systems

Open platform
De MFP’s uit de MC700/MB700-serie tillen de productiviteit van dit soort organisaties naar een hoger plan door gebruik te maken van sXP (smart Extendable Platform), een geïntegreerd open platform dat ervoor zorgt dat de workflow-integratie en het documentbeheer bedrijfsbreed verbeteren. De multifunctionals stellen hen in staat over te stappen van een handmatige, op papier gebaseerde workflow naar een digitale workflow. De open architectuur van sXP maakt het mogelijk workflows naadloos te integreren in de informatie-infrastructuur van de eindgebruiker. Dit verlaagt de kosten, verhoogt de productiviteit en vergroot de efficiency. Daarnaast hebben de multifunctionals software aan boord voor device-managementtaken als diagnose op afstand en documentuitvoerbeheer, inclusief printertracking en -authenticatie, aldus Bader.

Goed geëquipeerd
De MC700/MB700-serie omvat drie kleuren-MFP’s, de MC760dn, MC770dn en MC780dfn, en drie zwart-wit-MFP’s, de MB760dn, MB770dn en MB770dfn. Bader: "Al deze modellen zijn standaard voorzien van een handige stapelaar voor de postproductiefase. De dfn-modellen beschikken als extraatje over een interne afwerkeenheid voor het geautomatiseerd verzamelen en stapelen van documenten. Elke MFP is gebaseerd op OKI’s nieuwste LED-printertechnologie, die garant staat voor printsnelheden tot 40 ppm (MC780) en 52 ppm (MB770), en wordt geleverd met een 23 cm LCD-kleurenaanraakscherm met backlight en een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel dat gepersonaliseerde gebruikersinstellingen toestaat. Verder zijn deze milieuvriendelijke multifunctionals standaard uitgerust met functies voor duplex printen en scannen en flexibele scanbestemmingen en -indelingen, een 160 GB harde schijf en geavanceerde beveiligingsvoorzieningen, waaronder PIN-printing, data-encryptie, harddisk-wiping en veilig printen met een smartcard. Het ergonomische ontwerp geeft eenvoudig toegang tot consumables en is uit te breiden met een scala aan optioneel verkrijgbare papierlades en papierinvoeropties."

Voor elk wat wils
“De nieuwe enterprise-class zwart-wit-MFP’s uit de MC700/MB700-serie vormen niet alleen een belangrijke uitbreiding van ons productportfolio, maar ook een aanzienlijke versterking van onze Managed Print Services-strategie, die beoogt iedere klant producten te leveren die exact beantwoorden aan zijn behoeften,” zegt Erwin Bader. “Bij het kiezen van de meest geschikte afdrukoplossing zullen sommige organisaties verbetering van de productiviteit en efficiency vooropstellen, terwijl andere zich misschien zullen richten op beheer van het printergebruik of een milieuvriendelijke oplossing met lage operationele en onderhoudskosten. Welke prioriteiten bedrijven ook hebben, ons brede assortiment kleuren- en zwart-witmultifunctionals biedt nu voor elk wel wat wils.”


Terug naar nieuws overzicht