Redactie - 17 september 2013

Symantec stelt Huw Owen aan als Vice President Sales en Marketing EMEA


Symantec, leverancier van security en storage oplossingen, kondigt de aanstelling aan van Huw Owen als Vice President voor Sales en Marketing in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

Owen zal verantwoordelijk zijn voor de EMEA operations afdeling, waar hij de ambitie voor het continu verbeteren van efficiëntie en het afleveren van succesvolle resultaten zal ondersteunen. Voor het bekleden van deze functie brengt Owen sterke leiderschapsvaardigheden met zich mee. Bovendien beschikt hij over uitvoerige kennis van de industrie en meer dan twaalf jaar sales-, marketing- en operationele ervaring bij internationale bedrijven in de technologie en dienstverlenende sector.

Voordat hij bij Symantec aan de slag ging was Owen vice president en general manager EMEA bij Good Technology. Owen was verantwoordelijk voor exponentiële groei van de Good Channel Business en introduceerde het bedrijf in nieuwe markten, waaronder de Scandinavië, de Benelux en het Midden-Oosten. Hij ontwikkelde zijn channel ervaring toen hij een agressieve groeistrategie voor Good Technology ontwikkelde als vice president channel sales EMEA. Hiervoor was Owen executive director bij Lenovo, waar hij verantwoordelijk was voor de verkoop van diensten en marketing in EMEA, van globale accounts tot consumentenaangelegenheden. Owen was lid van het EMEA operationeel team en had volledige P&L (Profit & Loss) verantwoordelijkheid voor de diensten. Hij bekleedde eerder ook hoge functies bij VERITAS en Fujitsu, en was bovendien senior director van de noordelijke EMEA regio diensten bij Symantec.

Door: Witold Kepinski


  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!