Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
19-09-2013

Ricoh en Tech Data gaan samenwerken rond nieuw Reseller-programma


Hard- en softwaredistributeur
Tech Data vult haar omvangrijke ICT-productaanbod aan met de producten van Ricoh. Daarmee biedt Tech Data de aangesloten resellers een onderscheidende aanvulling op hun assortiment voor de zakelijke SMB en corporate markt.

Door deze samenwerking en door het opstarten van het Ricoh Reseller-Programma intensiveert Ricoh haar activiteiten in het ITD-kanaal, en kunnen resellers nu beter profiteren van het betrouwbare, stabiele productportfolio van Ricoh, dat veel toegevoegde waarde biedt.

Salestools
Maurits Aalders (foto), Director Marketing bij Ricoh Nederland zegt: “Het Ricoh Reseller-programma, dat we op 9 oktober tijdens ‘Ricoh Reveals’ zullen presenteren, biedt naast een hoogwaardig productenaanbod ook creatieve oplossingen die resellers helpen in te spelen op nieuwe verkoopkansen. Het programma omvat verder constructieve ondersteuning in de vorm van salestools, marketingcampagnes, frisse strategische ideeën en expertise op afroep. Met volop nieuwe ontwikkelingen en technologieën in ons productportfolio kunnen we daadwerkelijk toegevoegde waarde bieden aan resellers.”

Ricoh Reveals
Op 9 oktober 2013 organiseert Ricoh een aantal kennissessies onder de naam Ricoh Reveals. Deze sessies, met sprekers als Egbert Jan van Bel en Maurits Aalders (videoboodschap) bieden pragmatische inspiratie voor meer klanten, meer omzet en meer verdienen. Deelname is kosteloos voor Tech Data Resellers. Aanmelden kan eenvoudig via de website: www.ricohreveals.nl

Door: Witold Kepinski


Terug naar video overzicht

Tags

Security
Security