Redactie - 24 september 2013

Microsoft introduceert Surface 2 en de Surface Pro 2


Microsoft heeft de volgende generatie Microsoft Surface aangekondigd met twee nieuwe tablets: de Surface 2 en de Surface Pro 2. De nieuwe Surfaces zijn vanaf 22 oktober beschikbaar in 22 landen, waaronder ook Nederland.

De nieuwe Surfaces zijn te koop bij de geselecteerde verkooppunten; BAS (MyCom en Dixons), MSH (MediaMarkt en Saturn), Paradigit, Staples en via MicrosoftStore.com. De pre orders zijn mogelijk vanaf 14.00 op 24 september. Het Surface portfolio wordt daarnaast uitgebreid met een aantal nieuwe accessoires die de gebruikerservaring van je Surface optimaliseren.

De Surface 2 is volgens Microsoft sneller, lichter, dunner en beschikt over nieuwe updates, waaronder een verlenging van de accuduur, verbetering van het display en de cameraresolutie. "Zowel de Surface 2 als de Surface Pro 2 is met de kickstand in twee standen te gebruiken, waardoor de Surface prettiger op schoot of op het bureau te gebruiken is. Dankzij de verbeteringen in Windows 8.1 RT en Windows 8.1 Pro kunnen de twee tablets tot slot nog beter afgestemd worden op de persoonlijke wensen van de gebruiker. Ook ontvang je bij de Surface 2 gratis ongelimiteerde Skype WiFi en 200 GB gratis SkyDrive opslag voor twee jaar", aldus Microsft Nederland.

De Surface is beschikbaar vanaf 336 euro. De docking station, de auto oplader en de wireless adapter zijn nog niet in Nederland beschikbaar.

Door: Witold Kepinski


Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!