Redactie - 25 september 2013

Infor selecteert TIE Kinetix om het Infor Partner Netwerk


TIE Kinetix, aanbieder van e-commerce en channelmarketing Software-as-a-Service-oplossingen, is geselecteerd door Infor, aanbieder van business applicatie software, om de distributie van digitale content door het Infor Partner Network te verzorgen.

Het TIE Kinetix Content Syndication Platform biedt Infor de mogelijkheid om partners eenvoudig hun websites en social kanalen up-to-date te houden, helpen klantconversaties en betrokkenheid te sturen via aantrekkelijke, informatieve content. “Dynamische content levering is een efficiënte manier van samenwerken om het Channel te ondersteunen en partners te helpen meer sales mogelijkheden en omzet te genereren”, aldus Chip Coyle, Senior Vice President en Chief Marketing Officer bij Infor. “De TIE Kinetix Content Syndication oplossing draagt bij aan het Infor Partner Network om partners meer middelen te geven om een winstgevende en stabiele business rondom Infor producten te bouwen.”

Infor was op zoek naar een oplossing om op een systematische en dynamische manier web content en marketingmaterialen beschikbaar te maken via partnerwebsites, e-mails en sociale netwerken. Het platform dat TIE Kinetix biedt, is snel en eenvoudig voor partners te implementeren. Daarnaast levert het automatisch de laatste Infor content aan alle channel websites om gekwalificeerde leads en sales direct naar de partners te sturen.

“Accurate, consistente presentatie van branding, communicatie en marktinformatie via verschillende wereldwijde locaties brengt een uitdaging met zich mee met frequente aankondigingen van nieuwe producten en innovaties”, aldus Jan Sundelin (foto), Chief Executive Officer, bij TIE Kinetix. “Wij hebben de recente groei van Infor en haar netwerk gezien en zijn enthousiast om partner te worden om samen additionele groei te realiseren met TIE Kinetix Content Syndication Platform.”

Door: Witold Kepinski


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!