Redactie - 24 september 2013

Symantec stelt Mark Nutt als VP EMEA Partner Management


Symantec stelt Mark Nutt als VP EMEA Partner Management. In de functie van VP EMEA Partner Management wordt Mark Nutt verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van Symantec’s nieuwe EMEA Channel-strategie.

In deze rol is hij verantwoordelijk voor het leiden van een team dat zich bezig houdt met de partnerprogramma’s en investeringen van Symantec. Het doel is dat deze activiteiten klantvoordeel opleveren, winstgevende groei belonen en een vereenvoudigde ervaring bieden aan channel-partners.

Mark Nutt zegt het volgende over Symantec: “Symantec is meer dan ooit toegewijd aan partners en distributeurs. Het is essentieel dat we onze partners in de gelegenheid stellen om de beste diensten aan hun klanten te leveren. Bovendien willen we met onze betrokkenheid laten merken dat wij de groei van onze partners direct ondersteunen. Ik kijk er naar uit om deel uit te maken van het aanpassen en implementeren van onze strategie."

Mark Nutt werd in 2011 aangesteld bij Symantec om de Strategy en Sales Operations in EMEA te leiden. Hier was hij verantwoordelijk voor het stimuleren van de sales-prestaties en de operationele zaken binnen het bedrijf. Voordat hij bij Symantec kwam was hij General Manager bij Morse, waar hij verantwoordelijk was voor alle aspecten van de strategische planning, structuur, rapportage en planning van zijn business unit. Mark begon zijn loopbaan in 1987 bij HP, waar hij diverse sales-functies bekleedde.

Door: Witold Kepinski


  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!