Redactie - 25 september 2013

Azlan organiseert via Think Future programma een gratis seminar


Tech Data lanceert het Think Future programma, naast België nu ook in Nederland. Het programma wordt uitgerold via Azlan, de Enterprise afdeling van Tech Data en biedt een breed scala aan totaaloplossingen. Van simpele configuraties in a box tot complexe multi-vendor omgevingen en diensten op maat, aldus de distributeur.

Op donderdag 7 november organiseert Azlan via het Think Future programma een gratis seminar in Kameryck te Kamerik over het waarborgen van bedrijfscontinuïteit. dat wordt gedaan in samenwerking met Cisco, Citrix, IBM, Oracle, Symantec en VMware. Aan bod komen onderwerpen als totaaloplossingen en hoe de reseller verschillende fabrikanten kunt combineren.

Er is verder gelegenheid om te netwerken met eindgebruikers, collega’s in de branche en specialisten die alle kennis in huis hebben als het gaat om bedrijfscontinuïteit.

Locatie en inschrijven
Kamerik is centraal gelegen tussen Utrecht en Amsterdam (Woerden/Breukelen) en midden in het Groene Hart. Kameryck is uitstekend bereikbaar en heeft beschikking over 300 gratis parkeerplaatsen. Daarnaast rijdt er een gratis shuttle verbinding (ca.10 min) tussen de locatie en treinstation Woerden.

Inschrijven voor dit gratis seminar kan via: http://think-future.nl/think-future-events/ 


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!