DPA start nieuw bedrijf voor IT Security professionals en services
01-10-2013

DPA start nieuw bedrijf voor IT Security professionals en services


DPA IT Infrastructure Solutions gaat zich nadrukkelijker richten op informatiebeveiliging. Hiertoe is zusterbedrijf ‘DPA IT Security’ opgericht. Naast detachering van information security professionals verzorgt het nieuwe bedrijf diensten zoals quickscans, risk assessments, vulnerability assessments, penetratietesten, webapplicatiescans en code review. De leiding is in handen van Dennis Iliohan en Martin de Kok.

“Bij ons werk aan technische infrastructuren krijgen we steeds vaker security-gerelateerde vraagstukken voorgelegd. Mede door de toegenomen mobiliteit en ontwikkelingen als cloud computing en BYOD groeit het bewustzijn van de risico’s van cybercriminaliteit en uitval van IT-systemen. In ons nieuwe bedrijf bundelen we kennis en ervaring die van grote waarde is voor bedrijven die hun informatiebeveiliging naar een hoger niveau willen brengen”, aldus Martin de Kok, Competence Manager bij DPA IT Security.
 
Actieve werving IT Security professionals
Het nieuwe bedrijf is hard op zoek naar professionals met relevante certificeringen zoals CISSP, CISA, CEH, LPT, CPTS, CPTE en OSCP die bij DPA IT Security in dienst willen komen of zich als zzp’er willen aansluiten. Volgens Directeur Dennis Iliohan richt al een aanzienlijk deel van de medewerkers van DPA IT Infrastructure Solutions zich nagenoeg geheel op informatiebeveiliging. “Vanuit deze basis willen we met DPA IT Security in twee jaar doorgroeien naar een vaste kern van 25 eigen professionals. We begeleiden deze medewerkers met passende opleidingen en het behalen van certificeringen. Ook voorziet de opleidingentak van DPA in trainingen op gebieden als ethical hacking, security en risk management, en cybercriminaliteit.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security