Fortinet wordt Technology Partner van DHPA
02-10-2013

Fortinet wordt Technology Partner van DHPA


Fortinet, leverancier van high-performance netwerkbeveiliging, is een samenwerking aangegaan met de Dutch Hosting Provider Association (DHPA).

Als Technology Partner is Fortinet de leverancier van voorkeur voor securitytechnologie die door DHPA-deelnemers wordt toegepast. Daarnaast krijgt Fortinet de mogelijkheid om haar omvangrijke kennis over de markt van internet service providers (ISP’s) te delen met andere partners en leden van DHPA. DHPA is onder meer actief op het gebied van promotie van de hostingsector, het initiëren van marktonderzoek, het ontwikkelen van standaarden en richtlijnen, het bestrijden van cybercrime en het verbinden van markt en deelnemers.

Door als Technology Partner betrokken te zijn bij de initiatieven van DHPA, is Fortinet nog beter in staat in te spelen op de vraagstukken die actueel zijn bij klanten en prospects van ISP’s. “Nederland heeft binnen Europa een leidende rol als het gaat om faciliteiten voor hosting en de Cloud”, zegt Theo Schutte (foto), country manager Nederland van Fortinet. “De missie van de stichting DHPA is om een brug te slaan tussen de online- industrie en de gebruikersgemeenschap. Veel van de oplossingen van Fortinet lenen zich uitstekend voor Hosting en Cloud providers en hebben dan ook een aanzienlijke staat van dienst in de ISP-markt. Fortinet werkt graag mee aan het uitbreiden en verder verbeteren van de Nederlandse managed hosting diensten en we zijn dan ook verheugd met de status van Technology Partner van DHPA.”

Michiel Steltman, directeur bij DHPA: “Wij zijn blij met de beslissing van Fortinet om toe te treden als technology partner. Fortinet staat bekend om zijn kwalitatieve geconsolideerde security appliances en wordt gewaardeerd als een ervaren expert van de ISP-markt. Gezien het enorme belang van netwerk beveiliging en threat management voor de afnemers van hosting is het niet meer dan logisch dat een A-merk leverancier als Fortinet zich met de sector verbindt. Als DHPA moedigen we alle ontwikkelingen en investeringen aan die bijdragen aan een continue verbetering van kwaliteit, veiligheid en professionaliteit van de aangesloten deelnemers.”

Door: Witold Kepinski
  

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security