SPS start met ‘Security 15 Minutes Live’
03-10-2013

SPS start met ‘Security 15 Minutes Live’

SPS, specialist in beheer en continuïteit van IT-omgevingen, start met een serie maandelijkse live-uitzendingen met als onderwerp informatiebeveiliging of kortgezegd ‘Security’. De serie heet Security 15 Minutes Live. Van DDoS aanvallen tot en met werken in de cloud en phishing, de serie behandelt alle actuele thema’s op het gebied van IT-security. Iedere tweede dinsdag van de maand start een 15 minuten durende uitzending, waarin kijkers de mogelijkheid krijgen om mee te doen via Twitter. De eerste aflevering is op 8 oktober om 16.00 uur en wordt via het SPS Now Livekanaal uitgezonden.

De eerste uitzending van Security 15 Minutes Live staat in het teken van de DDoS aanvallen. Linda Verweij (foto), COO bij SPS bespreekt samen met Marc Hullegie, directeur van Vest Informatiebeveiliging, alle belangrijke aspecten rondom dit thema. Wat zijn DDOS aanvallen? Welk risico loopt u als organisatie? En hoe gaan we hier mee om? De kijker kan op Twitter via #sec15 tijdens de uitzending reageren en vragen stellen aan beide presentatoren.

“Security is binnen de IT-branche een serieus item. Via Security 15 Minutes Live willen we IT-managers nader informeren en tips meegeven waarop zij de veiligheid van data kunnen verbeteren en risico’s kunnen verminderen. Interessant is dat de serie live wordt uitgezonden. We willen de kijker dan ook uitdagen om vragen te stellen, zodat het een interactieve uitzending wordt. Ook vragen wij kijkers thema’s aan het licht te brengen die we in volgende uitzendingen kunnen behandelen. We bieden hiermee een nieuwe manier van kennisdeling, die voor iedereen toegankelijk is”, aldus Linda Verweij, COO bij SPS.

Registreren om de eerste uitzending live mee te kijken kan via de volgende link: http://www.sps.nl/inschrijven-security-15-minutes-live.html

Door: Witold Kepinski 


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security