Redactie - 03 oktober 2013

COOLProfs sluit partnerove?reenkomst met Rally Software


IT-dienstverlener COOLProfs heeft een partnerovereenkomst getekend met Rally, aanbieder van cloud-gebaseerde oplossingen voor het beheren van Agile softwareontwikkeling, die voorziet in een verregaande integratie van Agile softwareontwikkeling en Application Lifecycle Management (ALM).

Met het partnership wordt ingezet op de verdere verspreiding van Agile softwareontwikkeling en Agile beheer in Nederland. Rally’s portfolio van Agile application lifecycle management-oplossingen bevordert de samenwerking in de gehele organisatie door Agile projectmanagement te combineren met het beheer van eisen en wensen, requirements, defects en testen. Rally verschaft ieder teamlid, van ontwikkelaars die prioriteiten in hun dagelijkse werkzaamheden dienen te bepalen tot leidinggevenden die zich bezighouden met organisatiebreed programmamanagement, de flexibiliteit en het inzicht om onderbouwde beslissingen te nemen.

Combinatie
COOLProfs gaat exact om deze reden de ALM-oplossing van Rally inzetten bij systeemontwikkelprojecten die ze doen voor en bij klanten. Het brengt de manier waarop systemen worden ontwikkeld en afgeleverd naar een nog hoger niveau, door op alle niveaus real-time inzicht in de voortgang en een duidelijkere prioriteitsstelling mogelijk te maken. In combinatie met COOLProfs’ diepgaande kennis en ervaring op het gebied van softwareontwikkeling en de tools CA Gen en OutSystems ontstaat een krachtige totaalaanpak voor Agile ontwikkeling en portfoliomanagement.

Prioriteiten en inzicht
‘Rally’s ALM oplossing maakt ontwikkelteams sneller en daadkrachtiger. Het stelt onze ontwikkelteams in staat om nog beter de prioriteiten te bepalen en voor onze klanten levert het een beter inzicht in de werkvoorraad op’, zegt Ton Koot, Services Manager bij COOLProfs. ‘Met Rally’s ALM-oplossing krijgen wij bovendien de mogelijkheid om meerdere projecten voor meerdere klanten over meerdere teams op verschillende locaties adequaat te organiseren.’ Bert van der Zwan (foto), Vice President EMEA van Rally: ‘Wij zijn verheugd dat we een partnerovereenkomst met COOLProfs hebben ondertekend, omdat zij bekend staan als innovatieve partij die grote klanten in de Nederlandse markt op betrouwbare en een agile manier verder helpt met hun business. Voor onze klanten levert dit partnership een sterke oplossing op van Agile ontwikkeling en Agile management, waarbij een snellere oplevering wordt gerealiseerd en de volledige lifecycle van business applicaties wordt afgedekt.’


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!