Redactie - 09 oktober 2013

Acer actiever in B2B markt met Synergy Partner Program

Acer wordt actiever in de B2B markt met het Synergy Partner Program voor de verkoop van notebooks, netbooks, desktops, monitoren, projectoren en tablets. Nieuwe resellers zijn welkom. Dit maakte Jakob Jersild Olsen (foto), Vice President Commercial Division Acer EMEA, bekend.

Volgens hem zijn er groeikansen in de enterprise en onderwijs. Onder andere met de Iconia W510 en W700 Windows 8 tablets, die zo krachtig zijn als een pc, maar zo licht als een tablet. Verder kunnen resellers de Acer Aspire S7-serie - de dunste en lichtste 'Touch & Type' Ultrabooks, verkopen.

Het Acer Synergy Partner Program is ontwikkeld voor partners die voldoen aan de doelen en eisen van Acer en die zich richten op het leveren van oplossingen voor de commerciële markt. De belangrijkste kenmerken van het Acer Synergy Partner Program zijn een realistische en haalbare criteria om partners te belonen, nuttige marketingdocumentatie en technische trainingprogramma's en tot slot toegang tot het Solution Competence Center, dat hulp kan bieden bij de ontwikkeling van oplossingen op maat, aldus Acer.

Niveaus van het Acer Synergy Partner Program bestaan uit:

PLATINUM PARTNER Value Added Resellers (VAR's), system integrators en dealers die optreden als technologieleverancier aan middelgrote en grote bedrijven, als leverancier van technologie in de media- en zakensector en die hun klanten complete client-, server- en opslagoplossingen met een hoge toegevoegde waarde kunnen leveren.

GOLD PARTNER Partners die zich richten op middelgrote bedrijven die allround oplossingen kunnen bieden, inclusief client, server en opslag.

SILVER PARTNER Deze categorie omvat kleine resellers die zich richten op de markt voor kleinzakelijke gebruikers en die bereid zijn de technische en zakelijke groei van hun klanten te ondersteunen door middel van een betrouwbaar merk zoals Acer.

Acer Point Partner Resellers die ten minste over één fysieke winkel beschikken en zich op het MKB richten. De Point Partner kan tot elk partnerschapsniveau behoren en kan beschikken over POS-materiaal naargelang zijn partnerschapsniveau.

Education Center Acer
Education Center Acer biedt de onderwijsgemeenschap een reeks producten en diensten die uiteenlopen van draagbare apparaten, zoals netbooks en notebooks om interactief, mobiel onderwijs op school en thuis mogelijk te maken, tot oplossingen als desktops, monitoren en projectoren, die onderdeel uitmaken van de vaste uitrusting van het leslokaal. Het Acer Education Center is een speciale channel-certificering die is opgezet met als doel een netwerk van dealers voor de onderwijsmarkt op te bouwen.

Door: Witold Kepinski


 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!