Redactie - 10 oktober 2013

Motiv betrekt designvol kantoor in IJsselstein


ICT Security-specialist Motiv heeft een nieuwe kantoor aan de Utrechtseweg 34E in IJsselstein. Het splinternieuwe en hypermoderne kantoor – een ontwerp van Dietzsch + van der Sanden Architecten – bevindt zich op een steenworp afstand van ‘De Uitspanning’, het kantoor waar het voor Motiv vijftien jaar geleden allemaal begon.

Motiv zal De Uitspanning vanwege de historische waarde van deze locatie voor het bedrijf onder andere blijven gebruiken voor evenementen zoals seminars, workshops, trainingen en het maandelijkse Motiv Café.

15 jaar Motiv
De feestelijke opening van het kantoor valt samen met het 15-jarige jubileum van Motiv. Ton Mooren, algemeen directeur van Motiv: “In vijftien jaar tijd is Motiv uitgegroeid tot een bedrijf met 90 medewerkers dat ondanks de snel veranderende digitale wereld altijd vooraan is blijven lopen op het gebied van informatievoorziening en informatiebeveiliging. Het nieuwe pand zorgt voor nieuwe mogelijkheden. De uitbreiding van de dienstverlening met een eigen Security Operations Center is daar een goed voorbeeld van.”

Door: Witold Kepinski


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!