Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
16-10-2013
Deel dit artikel:

Video-update: nieuw partnerprogramma Ricoh


Het team van Dutch IT Channel bezocht Ricoh Reveals in Den Bosch, waar het nieuwe partnerprogramma van Ricoh werd geïntroduceerd.

In deze video wordt dit programma toegelicht door Maurits Aalders, Marketing directeur Ricoh Nederland en Hans van Zundert, Channel marketeer Ricoh Nederland. Ook komen aan het woord de partners Jeroen Huijbregts van Aces Direct en Laurence Nieuwendam van teslacom.

Klik hier voor de video


Naast het brede aanbod van printers en multifunctionals, vallen nu ook projectoren, interactieve whiteboards, UC-oplossingen, software en dienstverlening binnen het ITD-portfolio.Ricoh werkt sinds kort exclusief samen met distributeur Tech Data voor het beheren van voorraad en het snel kunnen inspelen op wensen uit de markt. Daarnaast heeft Ricoh een nieuw partnerprogramma ontwikkeld waarmee resellers kunnen profiteren van uitgebreide sales- en marketingondersteuning, een uitgebreid productassortiment en de Ricoh Communicatie portal.

Ricoh maakt met het nieuwe partnerprogramma onderscheid tussen Qualified Resellers en Preferred Resellers. Beide resellers hebben toegang tot hetzelfde productportfolio op het gebied van print- en presentatie-apparatuur. Voor Preferred Resellers bestaat hiernaast ook de mogelijkheid om clickcharge contracten aan te bieden.

Meer informatie over het nieuwe partnerprogramma van Ricoh kunt u vinden op: http://www.ricoh-reseller.nl.


Terug naar video overzicht