Redactie - 17 oktober 2013

Frank Aan De Stegge aan de slag bij Nutanix

Frank Aan De Stegge (foto) is aan de slag gegaan als Senior Manager Field Marketing bij storage leverancier Nutanix EMEA. Hij werkte eerder bij Appsense, HP en Compuware.

Nutanix is een Amerikaanse leverancier van schaalbare, geconvergeerde oplossingen voor datacenterinfrastuur. Het bedrijf verkoopt alleen inidrect via een partnerprogramma. Het Nutanix Partner Network is het gevolg van de snelle uitbreiding van het resellerkanaal wereldwijd en het groeiende succes van het bedrijf. In Nederland is de technologie van Nutanix verkrijgbaar bij distributeur Terach.

Virtual Computing Platform

Het partnerprogramma programma heeft als doel het Nutanix Virtual Computing Platform beter te vermarkten. Het Nutanix Virtual Computing Platform is een oplossing voor het samenvoegen van de compute- en storage-infrastructuur. Door de serverlaag en storagelaag samen te voegen haalt de IT-afdeling de bottleneck uit het netwerk en vergroot het hiermee schaalbaarheid en efficiency.  Het geconsolideerde platform van Nutanix heeft geen Storage Area Network (SAN) meer nodig ondersteunt alle virtualisatie-technieken zoals servervirtualisatie, virtual desktop-initiatieven, testapplicaties. Frank aan de Stegge begon zijn eerste werkdag op VMworld 2013 in Barcelona.

Door: Witold Kepinski   


Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!