Redactie - 21 oktober 2013

Inaccess en Nalta werken samen rond implementatie VASCO authenticatie oplossingen


Inaccess en Nalta Group zijn een strategische samenwerking aangegaan voor het leveren en ontwikkelen van veilige authenticatiediensten, gebaseerd op en in samenwerking met VASCO Data Security.

Inaccess levert via een geselecteerd partnernetwerk VASCO Identikey software, tokens, mobile en sms-oplossingen, en Federatie server en aXsGuard-applicaties. Dankzij de samenwerking met Nalta Group is het mogelijk VASCO-oplossingen beschikbaar te maken voor iedere applicatie, ongeacht of dit een out-of-the-box oplossing is of uniek maatwerk.

Door de voortdurende toename van het gebruik van applicaties binnen (bedrijfs-)netwerken neemt ook de kwetsbaarheid toe. Door het mogelijk te maken de beproefde VASCO-oplossingen organisatiebreed te gebruiken blijft het beveiligingsniveau van het netwerk optimaal, aldus de twee partners.

Authenticatie als service
Organisaties die kiezen voor state-the-art beveiliging in combinatie met maximale flexibiliteit kiezen, volgens Inaccess en Nalta Group, voor authenticatie als service: altijd zonder zorgen gebruik maken van de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van identity en access management (IAM). Toegang voor nieuwe medewerkers, het wijzigen van rollen en gebruikersrechten: met de Inaccess authenticatie als service wordt iedere wijziging geruisloos doorgevoerd.


BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!