Redactie - 23 oktober 2013

Dell meldt momentum voor Dell PowerEdge VRTX


De Dell PowerEdge VRTX is sinds zijn introductie begin zomer 2013 door verschillende organisaties in uiteenlopende verticale markten in gebruik genomen zo meldt de leverancier op zijn Dell Solutions Conference in Parijs.

Dell PowerEdge VRTX converged infrastructure is een geïntegreerde server, storage en netwerk technologie die geschikt is voor het MKB en bijkantoren van grotere organisaties

Partners die de VRTX in gebruik hebben genomen zijn Wallmedien (specialist in e-procurement-oplossingen voor SAP-omgevingen) en T-Systems. klanten zijn onder andere het door Dell gesponsorde Caterham F1 Team en AZEO, een bedrijf dat zakelijke Microsoft Enterprise-platforms implementeert.

Tijdens de Dell Solutions Conference krijgen de Dell Preferred en Premier Partners een update over de enterprise strategie en het productportfolio. Hier komen meer dan 400 partners uit de EMEA-regio die lid zijn van het PartnerDirectprogramma bijeen. Michael Dell gaf een presentatie en sprak hierbij met enkele partners.

Dutchitchannel sprak onlangs over de Dell VRTX met Ruud Koster, EMEA Product Marketing & Business Manager bij Dell Enterprise Solution Group. Lees hier het interview.

Door: Witold Kepinski 


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!