Redactie - 23 oktober 2013

Zycko introduceert Tintri VM-aware storage appliances op Storage Expo


IT-distributeur Zycko introduceert de nieuwe generatie Zero Management Storage-appliances van Tintri op de Storage Expo in de Jaarbeurs Utrecht op 30 en 31 oktober.

Op stand A090 zullen consultants van Zycko en Tintri demonstreren hoe de VMstore-appliances en het Tintri Global Center beheerplatform kunnen bijdragen aan het moeiteloos optimaliseren van storage voor virtuele machines.

Dit jaar is Tintri voor het eerst aanwezig op de Storage Expo in samenwerking met distributeur Zycko. Tintri levert sinds 2011 Zero Management Storage-appliances voor virtuele machines aan bedrijven die de maximale performance willen halen uit hun gevirtualiseerde systemen. ‘Tintri is een belangrijke nieuwe speler op de storage-markt’, zegt Frank Vianen (foto), Marketing Manager van Zycko Benelux. ‘Het is de enige Zero Management storage-oplossing voor gevirtualiseerde systemen. Wij nodigen iedereen op Storage Expo uit om eens met Tintri kennis te maken.’

De nieuwe Tintri-lijn bestaat uit de Tintri VMstore T620 en de T650, die respectievelijk performance bieden voor 500 en 2.000 actieve virtuele machines. Daarnaast introduceert Tintri het intelligente beheerplatform Global Center, waarmee meerdere appliances centraal beheerd kunnen worden. Zycko en Tintri zijn te vinden op stand A090, van 30 en 31 oktober op de Storage Expo in de Jaarbeurs Utrecht.

Zero Management Storage
De VMstore-appliances van Tintri gebruiken een combinatie van flashgeheugen, traditionele storage en intelligente software om virtuele machines maximaal te laten presteren. De aanpak van Tintri is uniek in de markt en stelt bedrijven in staat zonder enige beheerinspanning optimale prestaties te halen uit hun gevirtualiseerde systemen. De nieuwe Tintri VMstore-modellen, de T620 en de T650, zijn ideaal voor middelgrote en grote ondernemingen. Door de Tintri FlashFirst-technologie leveren zij performance voor 500 of 2000 virtuele machines met een I/O-latency van onder de milliseconde. Hiermee kunnen bedrijven hun virtualisatiestrategie blijven volgen, zonder extra beheerinspanning. Organisaties met een groeiende gevirtualiseerde infrastructuur kunnen gebruik maken van Tintri Global Center, een nieuw dashboard voor gecentraliseerd beheer, controle en rapportage voor maximaal 32 VMstore-systemen en de VM’s die er op draaien.

Beschikbaarheid
De producten van Tintri kunnen in Nederland besteld worden via distributeur Zycko. De nieuwe VMstore T650 en T620 zullen beide vanaf Q4 2013 leverbaar zijn.

Highlights
De VMstore T650 ondersteunt maar liefst 2.000 VM’s in een 4U-appliance, waaronder gevirtualiseerde Tier 1-apps, VDI en serverconsolidatie.

VMstore T620 ondersteunt tot 500 VM's - ideaal voor middelgrote implementaties, waaronder Microsoft-applicaties, server- en desktopvirtualisatie.

Tintri Global Center is een gecentraliseerd beheerplatform dat meerdere geografisch verspreide VMstore-systemen in staat stelt om naadloos samen te werken.

Centraal beheer, controle en rapportage voor maar liefst 32 VMstore-systemen.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!