Redactie - 24 oktober 2013

EMC sleept voormalig partner manager voor de rechter die naar rivaal Pure Storage overstapte

EMC sleept voormalig partner manager voor de rechter die naar rivaal Pure Storage overstapte. Hij zou volgens EMC vertrouwlijke bedrijfsinformatie hebben meegenomen.

EMC sleept voormailig partner sales baas Chadwick Johnson voor de rechtbank omdat hij de Key Employee Agreement (KEA) zou hebben overtreden. Hierbij is hij verplicht bij vertrek alle vertrouwlijke informatie over te dragen. Volgens EMC heeft Johnson EMC bestanden meegenomen, onder andere klantenlijsten, verkooptips en business-plan templates.

Flash
Pure Storage wordt geleid door Ceo Scott Dietzen en levert op flashgeheugen gebaseerde grootzakelijke storage arrays. In augustus 2013 heeft Purte Storage tijdens een overtekende E-investeringsronde 150 miljoen dollar opgehaald bij institutionele beleggers. Dit is de grootste private kapitaalinjectie uit de geschiedenis van de storage-branche. Het totale ingezamelde kapitaal bedraagt daarmee 245 miljoen dollar. De volledig op flash gerichte storage-pionier is daarmee goed op koers voor een toekomstige beursgang. Pure Storage zal het opgehaalde kapitaal aanwenden voor een versnelde uitbreiding van zijn activiteiten in Europa en Azië, het versterken van zijn wereldwijde sales-, support- en marketingteams en het uitbreiden van de investeringen in research & development.Pure Storage maakt daarnaast bekend dat Frank Slootman (foto), de voormalige CEO van Data Domain, is toegetreden tot de Raad van Bestuur.

Door: Witold Kepinski  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!