Redactie - 24 oktober 2013

Michael Dell en SLTN CEO Eugène Tuijnman wisselen van gedachten


SLTN CEO Eugène Tuijnman (foto rechts)  heeft in Parijs tijdens Dell's EMEA business partner bijeenkomst ruim een uur een besloten 1 op 1 meeting met Michael Dell (foto links) gehad.

Over de inhoud van de meeting zegt Eigene Tuijnman het volgende. "Michael was erg opgetogen en fit. Als je deze man zijn schema ziet elke dag dan niets dan bewondering daarvoor. Het geheim van zijn energie komt deels voort uit het feit dat nu Dell geen beursnotering meer heeft, hij met Dell weer innovatie kan doorvoeren. Zo gaf hij aan het research en Development budget fors verhoogd te hebben zodat Dell met name in de datacenter producten en diensten een forse stap kan zetten." 

Beter prijs performance
Er komen volgens Tuijnman echt hele mooie producten aan die Dell met name competitief zullen maken in de high-end producten. "Denk hierbij aan zeer betaalbare converged infrastructuur producten die de concurrentie aan zullen gaan met bijvoorbeeld de VMAX oplossingen van EMC. Ook de netwerklijn van Dell, genaamd Force10, wordt verder uitgebreid en zal zowel prijstechnisch als producttechnisch de concurrentie met HP en Cisco verder aan gaan. De rode draad is vooral betere prijs performance."
 
Nederlandse Cloud
SLTN zal met Dell ook strategisch gaan samenwerken met betrekking tot cloud oplossingen, aldus Tuijnman. "Dit zal een hoogwaardige, flexibele en betaalbare cloud oplossing worden, maar wel een puur Nederlandse die dus niets met de Patriot Act te maken zal hebben. Dell's partner participatie niveau ligt nu op 35 procent  en dit moet volgens Michael Dell verder groeien. SLTN, in 2011 nog uitgeroepen tot Dell EMEA partner van het jaar, speelt hier een belangrijke rol in."

Door: Witold Kepinski 


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!