Redactie - 24 oktober 2013

Dirk Olivier wordt commissaris bij de Zycko Group

Dirk Olivier, sinds een jaar Managing Director van value-added distributeur Zycko, legt zijn huidige functie neer en wordt Commissaris bij de Zycko Group. In deze nieuwe rol zal hij de succesvolle Nederlandse strategie verder uitdragen naar de internationale kantoren van Zycko. 

Olivier: "In Nederland zijn we er goed in geslaagd onze organisatie aan te passen aan de veranderde marktsituatie. We hebben de banden met onze partners sterk aangehaald en belangrijke nieuwe technologiepartners aangetrokken. Zo zie ik Tintri bijvoorbeeld als een prachtig jong bedrijf dat aan de cutting edge staat op wat er gaande is in de virtualisatiemarkt. Naast de producten van Riverbed ligt Tintri helemaal in lijn met onze visie om toekomstzekere IT-producten aan het kanaal te leveren."

De werkzaamheden van Olivier zullen op interim-basis waargenomen worden door Arthur de Klerck, die als Regional Sales Manager van Zycko Benelux goed bekend is met het distributiekanaal en de propositie van Zycko. Voor marketing en pr zal Frank Vianen een belangrijkere rol gaan spelen.

Door: Witold Kepinski  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!