Redactie - 24 oktober 2013

GO Connect verandert naam in Exertis GO Connect


GO Connect, distributeur van communication endpoints, netwerkoplossingen, cloud connecties en professional services, heeft zijn naam veranderd in Exertis GO Connect. Exertis is de nieuwe toevoeging van alle onderdelen van de DCC SerCom groep. DCC SerCom is een van de grootste en snelst groeiende technologie-distributeurs, supply chain- en specialistische dienstverleners van Europa.

Exertis is een speler met ruim 30 jaar ervaring en heeft een partnership met 350 internationale technologiemerken. Exertis heeft wereldwijd ruim 1.600 medewerkers in dienst, werkt samen met 14.000 resellers, e-commerce-dienstverleners en retailers en behaalde in het laatste financiële boekjaar een omzet van 1.8 miljard pond. In de laatste jaren realiseerde Exertis een stevige groei in Europa door een aantal overnames. Al deze organisaties gaan opereren onder dezelfde naam.

De naamsverandering moet ervoor zorgen dat het merk Exertis meer zichtbaarheid krijgt binnen en buiten Europa, nu de groei van het bedrijf blijft voortduren. De Exertis-bedrijven zijn nu:Exertis GO Connect in de BeneluxExertis Advent, Exertis Gem, Exertis Micro-P, Exertis MSE in het Verenigd KoninkrijkExertis Banque Magnétique en Exertis Comtrade in FrankrijkExertis in IerlandExertis Supply Chain Services en Exertis Ztorm

“De nieuwe naam is een belangrijke stap in het positioneren van Exertis als een van de grootste Europese technologie-distributeurs en specialistische dienstverleners”, zegt Jean-Paul Weterings (foto), managing director van Exertis GO Connect. “Wij bieden onze partners hierdoor een breder pakket aan IT-, communicatie- en zelfs home entertainment-oplossingen en de daarbij horende diensten, wat hen zal helpen hun business uit te breiden.”

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!