Redactie - 26 oktober 2013

Telindus sluit strategisch partnership met RedSocks


Telindus, specialist en leverancier op het gebied van access, connectivity en datacenteroplossingen in combinatie met managed services en multi-vendor support, heeft een strategisch partnership gesloten met RedSocks, Nederlandse producent en leverancier van de RedSocks malware threat defender.

In tegenstelling tot huidige antivirussoftware en security-oplossingen, veelal afkomstig uit Amerika en Israël, kijkt RedSocks niet in de content. De appliance is een aanvulling op de bestaande beveiliging van bedrijfsnetwerken en signaleert malware door het netwerkverkeer te controleren op alle malafide verbindingen naar het internet. Daarnaast is de applicatie ‘near realtime’ up-to-date, waardoor ook de nieuwste malwareversies gesignaleerd worden. De focus van Telindus ligt in eerste instantie op de enterprise markt, maar de oplossing is ook geschikt voor het MKB, aldus Diederik Bos, Founder & COO van RedSocks.

Henk Buurman (foto), Managing Director bij Telindus: “RedSocks malware threat defender biedt klanten inzage en zorgt ervoor dat bedrijfsgevoelige informatie binnenshuis blijft door tijdig meldingen te geven. Bovendien onderscheidt de appliance zich van andere producten door ‘near realtime’ up-to-date te zijn. Waar antivirussoftware altijd naar een oplossing toewerkt, wat zeker bij nieuwe malware enkele dagen in beslag kan nemen, geeft RedSocks direct een melding af waarna de klant actie kan ondernemen door de internetverbinding van bijvoorbeeld een pc te verbreken.”

Door: Witold Kepinski 


Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!