IT-distributeur Api start vestiging in Oldenzaal met voormalig team van Quote Components
28-10-2013

IT-distributeur Api start vestiging in Oldenzaal met voormalig team van Quote Components


De Duitse IT-distributeur Api Nederland BV is in 2013 van start gegaan met als vestigingsplaats Oldenzaal. Api heeft een centraal magazijn in Aachen.

Vanuit Oldenzaal kunnen resellers, retailers en e-tailers  nu ook  profiteren van een portfolio met meer dan 20.000 artikelen van ruim 300 vooraanstaande leveranciers, aldus de distributeur. "Op deze wijze wil API ook de Nederlandse ICT markt kennis laten maken met de succes formule die ze al meer dan 15 jaar hanteert."  

Brede assortiment
API BV is gevestigd in het Overijsselse Oldenzaal met werknemers die reeds jarenlag actief zijn in de ICT distributie, aluds de distributeur. "Het team bestaat uit mensen die werkzaam waren bij het voormalige Quote Components. Ook nu zal de focus liggen op persoonlijk contact met de klant gecombineerd met kennis van de markt en producten. Door het brede assortiment hebben klanten volop keuze uit producten die goed geprijsd zijn en direct uit voorraad leverbaar. Ondanks dat er geen gebrek is aan ICT distributeurs in Nederland is API er van overtuigd dat er nog ruimte is voor een concept zoals API dat al jaren hanteert. Groot van formaat maar in omgang nog steeds persoonlijk en toegewijd. Een luisterend oor als het gaat om de behoeftes en wensen van haar relaties met als streven om het eerste contact om te zetten naar een succesvolle partnership voor de lange termijn. Of het nu gaat om componenten, systemen, storage, networking of tablets API heeft bijna altijd wel een aanbod wat bij u past."

Op de website www.apibv.nl staat meer info over de organisatie en het portfolio van API. De distributeur is bereikbaar op 0541-760700 en op [email protected]. Bezoekadres: Zutphenstraat 83a, 7575 EJ Oldenzaal.

Door: Witold Kepinski


Terug naar nieuws overzicht