SCOS Software toont tijdens InfoSecurity de inzet van veilig Mobile Workflow
30-10-2013

SCOS Software toont tijdens InfoSecurity de inzet van veilig Mobile Workflow


SCOS Software toont tijdens de InfoSecurity te Utrecht, 30 en 31 oktober 2013, standnr. D151 de inzet van veilig Mobile Workflow.

Door mobiele apparaten te integreren in een Secure Managed File Transfer-systeem kunnen alle bestanden betrouwbaar en veilig afgeleverd worden. Bovendien houdt IT zicht en controle op het bestandsverkeer. Ook blijven bestanden dan gelinkt aan originele bedrijfsprocessen of zakelijke documenten. De nieuwe MOVEit 8.0 Mobile MFT stellen ondernemingen en organisaties in staat ‘mobiel werken’ te omarmen zonder het gevoel te hebben onaanvaardbare veiligheidsrisico’s te nemen.

MOVEit 8.0 breidt de Managed File Transfer-functionaliteit uit voor mobiel gebruik op iOS- en Android-apparaten, zodat ‘mobiel’ geïntegreerd kan worden in bestaande processen van bestandsuitwisseling bij een bedrijf. Het maakt bestanden die binnen bedrijfssystemen gebruikt worden beschikbaar voor mobiele gebruikers. Gebruikers kunnen nieuwe bestanden uploaden, waarbij het bestandsverkeer automatisch wordt teruggevoerd naar de bedrijfssystemen. 

Door: Witold Kepinski 


Terug naar nieuws overzicht