Dick Gehéniau leidt netwerkspecialist EgoSecure in Nederland
30-10-2013

Dick Gehéniau leidt netwerkspecialist EgoSecure in Nederland


EgoSecure, een Duitse producent van netwerkbeveiligingsoplossingen voor bedrijven en instellingen, een nieuw initiatief van Natalya Kaspersky, heeft een nieuw kantoor geopend in Eindhoven. Het heeft security-veteraan Dick Gehéniau aangetrokken als managing director.

EgoSecure is een dochteronderneming van de InfoWatch Group Inc., en een nieuw initiatief van Natalya Kaspersky - mede oprichtster van Kaspersky Labs. Gehéniau is al sinds 1988 actief in de security-markt in de Benelux en werkte onder andere als managing director bij ThunderBYTE Antivirus, Aladdin Knowledge Systems en Kaspersky Labs.

Met een lokaal service- en supportteam gaat hij vanuit Eindhoven de Benelux-markt bedienen. Tevens is Geheniau door het hoofdkantoor aangetrokken om de markt te openen voor EgoSecure in Frankrijk, de UK en de Nordics. EgoSecure ontwikkelt, produceert en distribueert hoogwaardige Secure Content Management-software die zakelijke omgevingen beschermt tegen het ongeoorloofd gebruik van applicaties, bedrijfsdata en mobile media. Om proactief te kunnen reageren op nieuwe dreigingen, verricht het bedrijf continu onderzoek en ontwikkelt het nieuwe innovatieve beveiligingsoplossingen. De producten van EgoSecure vallen regelmatig in de prijzen en worden gecertificeerd door leidende softwarehuizen. Zo is het bedrijf onder meer Microsoft Gold Certified Partner voor Security Solutions. Het hoofdkantoor van EgoSecure is gevestigd in Karlsruhe, Duitsland. Daarnaast heeft het bedrijf regionale kantoren in de Benelux, Rusland, India en een wereldwijd netwerk van ruim vijftig partners.

Voor 2014 heeft EgoSecure de lat hoog gelegd: het bedrijf wil fors groeien, zowel in omzet als in marktaandeel. Op dit ogenblik behoort EgoSecure tot de top vijf distributed content security-bedrijven in Europa.

EgoSecure levert geavanceerde oplossingen voor de beveiliging van zakelijke data en applicaties gedurende datagebruik in zowel interne als externe (mobile) omgevingen. De integriteit en continue controle over alle bedrijfsdata wordt 24/7 gegarandeerd middels het unieke C.A.F.E. concept, Control, Audit, Filter en Encrypt. Met zijn security-oplossingen wil het bedrijf in 2014 een significant marktaandeel in de Benelux verwerven. Door in te spelen op trends als Mobile device management en Cloud computing wil het doordringen tot de top in de zakelijke markt.

“Na jaren succesvol in de security te zijn geweest wordt je knap kritisch als het gaat om een nieuw product,” zegt Dick Gehéniau (foto), managing director EgoSecure Benelux. “EgoSecure is een visionair bedrijf met veel expertise en beschikt over goede producten, ideeën en services. Voor mij is het een nieuwe uitdaging om Egosecure’s visie met het reseller-kanaal in Noord-Europa te delen. Met een gedegen marketingafdeling en een nieuw partnerprogramma verwachten wij onze channel-partners en relaties snel en efficiënt te bedienen.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security