Infosecurity: Tech Acess distribueert Huawei Anti-DDoS-oplossing
31-10-2013

Infosecurity: Tech Acess distribueert Huawei Anti-DDoS-oplossing

Huawei, een Chinese leverancier van informatie- en communicatietechnologie, komt met een Anti-DDoS-oplossing voor de Nederlandse markt die bedrijven tegen meer dan honderd types DDoS-aanvallen beschermt.

De geïntegreerde hardware-oplossing reageert binnen twee seconden op dit soort aanvallen. Huawei toont het product voor het eerst op Storage Expo/Infosecurity 2013 (stand A044), de beurs die op 30 en 31 oktober plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht. TechAccess is aangesteld distributeur van dit product.

Het Anti-DDoS-product bestaat uit een hardwareplatform met geïntegreerde detectiemechanismes, zoals het V-ISA reputatie beveiligingssysteem. Dit biedt 100G DDoS-beveiliging opelk apparaat, waardoor dreigingen binnen twee seconden worden gedetecteerd en tegen gehouden. Door de precisie en snelheid is het product bij uitstek geschikt voor carriers, bedrijven en leveranciers van geïntegreerde datacenterdiensten.

Mohamed Massa, product manager bij TechAccess: “Huawei’s Anti-DDoS-oplossing laat hoogwaardige prestaties en zeer gerichte en effectieve bescherming zien en is eenvoudig in gebruik. Binnen de industrie is dit een zeer geavanceerd product.”


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security