WatchGuard Technologies reikt Benelux Partner Awards uit in de Efteling
01-11-2013

WatchGuard Technologies reikt Benelux Partner Awards uit in de Efteling


Tijdens de jaarlijkse Partner Conference voor de Benelux-regio heeftWatchGuard Technologies vorige week de Partner Awards uitgereikt. Een aantal geselecteerde partners ontving in de Efteling een welverdiende award uit handen van VP of Sales, Alex Thurber en Regional Sales Manager Etienne van der Woude (foto). De prijzen werden verdeeld onder de partners uit de Benelux die de beste resultaten op verschillende gebieden hebben laten zien in het afgelopen jaar.

Best Partner Commitment Award
Secure Cyber Communications won de Best Partner Commitment Award. Deze gespecialiseerde security solution provider biedt producten, diensten en oplossingen op het gebied van informatie- en netwerkbeveiliging. Onlangs heeft het bedrijf nog de 'WatchGuard Expert Partner'-status gekregen. "Zij ondersteunen ook resellers die onvoldoende kennis hebben op het gebied van onze XTM- en SSL-oplossingen", zegt Van der Woude. "De jarenlange inzet en de ondersteuning aan andere partners maakt dat Secure Cyber Communications is beloond met deze prijs."

MSSP Award
De Highest Growth MSSP Award was voor ClearMedia NV. Dit Belgische bedrijf levert professionele cloud-oplossingen, met een sterke focus op het hosten van virtuele werkplekken, (web)applicaties, websites en Software as a Service (SaaS). De Benelux Sales Manager licht toe: "Clearmedia is een WatchGuard MSSP-Partner met een enorme potentie. Zij hebben de WatchGuard-oplossing geadopteerd in hun portfolio om hun klanten de gewenste security te bieden. Gezien hun omzetgroei en potentie is deze award welverdiend."

Wireless
Orbid NV ondersteunt MKB/KMO-organisaties op het gebied van Strategy & Operations, HR, Applicaties & ICT-systemen. "Orbid biedt de klant alle mogelijkheden die je van een managed wireless-oplossing mag verwachten", aldus Van der Woude. Met de wireless-oplossingen van WatchGuard heeft Orbid extra omzetgroei gerealiseerd. Daarvoor werd het bedrijf dan ook beloond met de Highest Growth Wireless Award.

XTM Award
In de XTM-markt is eenzelfde prijs uitgereikt. Deze Highest Growth XTM Award ging naar WeSecure BV, specialist op het gebied van IT security. "WeSecure is een zeer succesvolle WatchGuard-partner met een complete focus op security oplossingen", vertelt Van der Woude. "WeSecure was dit jaar zeer succesvol in new business en het omzetten van oudere type firewalls van WatchGuard naar onze nieuwe XTM-appliances." Een welverdiende prijs, volgens Van der Woude.

Distributeur van het jaar
IT-distributeur Terach Benelux werd beloond met de prijs voor Benelux Distributor of the Year. De prijs werd toegekend voor de omzetgroei en de toegevoegde waarde van hun diensten voor de WatchGuard-resellers. "Terach Benelux is nog niet heel lang een WatchGuard-distributeur en toch hebben ze afgelopen jaar, zowel in Nederland als België nieuwe partners weten te overtuigen voor WatchGuard te kiezen. Mijn complimenten daarvoor."

Reseller van het jaar
Eurosys NV ging er vandoor met de award voor de beste Benelux Reseller van 2013. Door WatchGuard breed in te zetten in hun eigen organisatie heeft Eurosys een hoge omzetgroei weten te realiseren. "Een topprestatie", volgens Van der Woude.


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security