Redactie - 01 november 2013

Callhosted krijgt Mitel Oria Certificer?ing


CallHosted, aanbieder van communicatie-oplossingen en service provider partner van Mitel heeft als eerste in Nederland de Mitel Oria-certificering behaald als onderdeel van hun MiCloud communicatie-oplossing.

Door de certificering kan CallHosted klanten, die telefonie uit de cloud gebruiken, de mogelijkheid bieden om met Mitel Oria hun telefonie-omgeving zelf te beheren. Hierdoor krijgen ze flexibiliteit en controle terug over hun communicatie-platform. Mitel Oria Mitel Oria is geschikt voor bedrijven die MiVoice Business, het communicatieplatform van Mitel gebruiken. De tool biedt eindgebruikers toegang en controle over hun telefoniesysteem via elke webbrowser. Dit was voorheen alleen toegankelijk via de telefoon zelf. Klanten die hun telefonie naar de cloud verplaatsten, konden dit daarom niet meer zelf doen. Mitel Oria brengt deze beheermogelijkheden weer terug bij de eindgebruiker. Dankzij de intuïtieve interface kan dit zonder dat ze daar uitgebreide cursussen voor hoeven te volgen.

Pay per use
Mitel Oria biedt eindklanten ook meer inzicht in het daadwerkelijke gebruik van gebruiksrechten, waardoor het voor CallHosted ook mogelijk wordt het ‘pay per use’-betaalmodel aan te bieden, aldus Paul Smissaert (foto), directeur CallHosted: “We zijn voortdurend op zoek naar technologie die toegevoegde waarde heeft voor onze resellers. Met deze tool krijgen klanten weer controle over hun telefoniesysteem ook al zit die in de cloud. We merken dat er bij klanten vaak behoefte is om bijvoorbeeld het toewijzen van rechten aan nieuwe gebruikers, grotendeels zelf te doen. Dat kan met Mitel Oria. Dankzij het verbeterde inzicht in de gebruiksrechten kunnen we eindklanten laten betalen voor wat ze daadwerkelijk afnemen. Met deze grote voordelen was de keuze om deze certificering voor Mitel Oria te halen, heel snel gemaakt. We hopen onze resellers met deze technologie weer een stap vooruit te helpen.”

‘Powered- by-Mitel’-programma
Mitel Oria is onderdeel van het ‘Powered-by Mitel’-programma, dat service providers en Mitel-partners in staat stelt om MiCloud-oplossingen te bieden. Mitel Oria is eenvoudig in gebruik en er is geen training voor nodig. Service providers die op zoek zijn naar Mitel Oria doorlopen een certificeringsprogramma zodat deze tool onderdeel wordt van hun totale‘Powered by Mitel’-aanbod.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!