Redactie - 01 november 2013

Centric en StoreVisio?n onderteken?en partnershi?p


Centric wordt actiever in de retail door een samenwerking aan te gaan met StoreVision, leverancier van software voor het opsporen van diefstal en het voorkomen van fraude en procesfouten. Ferry Kalfsvel (directeur Centric Supply Chain Solutions) en Pontus Lesse (foto, CEO StoreVision) ondertekenden hiervoor recentelijk het contract.

Retailers zien hun omzet in toenemende mate dalen door derving. Het Zweedse bedrijf StoreVision biedt een simpele en krachtige tool die retailers helpt inzicht te krijgen in de oorzaken van (interne) diefstal, procesfouten en fraude. De oplossing verzamelt alle kassatransacties vanuit het POS, koppelt deze aan live videosurveillance en herkent automatisch onregelmatige transacties. Deze onregelmatigheden kunnen beeld voor beeld worden bekeken, zodat actie kan worden ondernomen om fraude en fouten te voorkomen.

Overeengekomen is dat Centric de oplossing van StoreVision mag verhandelen onder de naam Centric InPos Control. Ferry Kalfsvel: “De resultaten van StoreVision in het buitenland zijn indrukwekkend. Met dit systeem en de ervaring en kennis die wij hebben op het gebied van POS-oplossingen kunnen wij onze klanten helpen de verliezen door derving tegen te gaan.”

StoreVision werkt samen met partners in verschillende landen. "We hebben voor Centric gekozen als partner in Nederland vanwege haar uitgebreide retailkennis en klantenbestand”, aldus Pontus Lesse.


BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!