Azlan houdt sessie over NETGEAR & Veeam virtualisatie- en storageoplossingen
04-11-2013
Deel dit artikel:

Azlan houdt sessie over NETGEAR & Veeam virtualisatie- en storageoplossingen


NETGEAR nodigt resellers uit voor de sessie over virtualisatie en storage binnen het MKB die op donderdag 21 november bij TD Azlan in Bodegraven plaatsvindt.
Tijdens deze sessie, die om 13:30 uur aanvangt en 16:30 uur eindigt, wordt de bezoeker duidelijk welke rol NETGEAR & Veeam kunnen spelen in het aanbieden van betaalbare virtualisatie- en storageoplossingen.

De NETGEAR ReadyNAS network storage-oplossingen maken volgens Azlan een eenvoudiger en goedkoper platform voor VMware en Microsoft Hyper-V mogelijk. Om samenwerking en compatibiliteit in VMware omgevingen mogelijk te maken, zijn de NETGEAR ReadyNAS systemen uitvoerig getest met Veeam Backup & Replication software. ReadyNAS network storage-oplossingen maken een eenvoudiger en goedkoper platform voor VMware of Microsoft Hyper-V mogelijk. 

TD Azlan nodigt resellers van harte uit voor deze training, die is ontwikkeld voor account managers, pre-sales engineers en consultants die betrokken zijn bij het adviseren van server- en netwerkruimtes. Inschrijven kan hier.


Terug naar nieuws overzicht

Tags

MKB